Voor alle nieuwtjes, aanbiedingen, ideeën, opties, achter de schermen en filmpjes: volg mijn Instagram!

Lekkers, lekkers, lekkers!

Sommige dingen die ik maak vallen niet per se in een van de eerdere categorieën, dus die stoppen we hier allemaal bij elkaar. Traktaties, je koektrommel, het theekransje: allemaal een legitieme bestemming voor deze lekkernijen.

  • Cookies (mijn cookies wegen standaard 80 gram)
    – Chocolate Chip cookies. Mijn meest verkochte cookie. Van die lekkere grote, met knapperige randjes en een chewy binnenkant. Uiteraard met wat zeezoutvlokken erop!
    – Pinda-witte chocolade cookie. Een superlekkere combinatie, witte chocolade chips en pinda’s in zo’n grote koek.
    – Triple Choc: een donkere chocoladecookie, met zowel “echte” chocolade als cacaopoeder en 3 soorten chocolade bovenop. Voor de echte choco-lover.
    – Havermout-rozijn; een heerlijke klassieker, die met de warme specerijen perfect samen gaat met een kopje thee op een gure dag
  • Andere koeken
    – Spritsen; mag natuurlijk niet ontbreken! Deze brosse klassieker wordt gemaakt met boerenboter.
    – Jamkoekjes; Verschillende mogelijkheden qua smaak (jam) en figuurtjes (hartjes/sterretjes/kerstboompjes/Paashaas, etc.)
    – Gevulde koeken; de echte, gevuld tot de nok met amandelspijs.
    – Speculaaspoppen; populair in november en december uiteraard, maar je mag ze uiteraard in maart ook uitkiezen 🙂
    – Kokosmakronen; ik maak ze met gecondenseerde melk, wat een heerlijke, rijke smaak oplevert.
    …en meer.
  • Van alles en nog wat….
    – Brownies! Met of zonder noten, met Dulce de Leche, met witte chocolade chips erin. Er is zoveel mogelijk!
    – Blondies! De brownie, maar dan met witte chocolade
    – Boterkoek; échte boterkoek, gemaakt met lokale boerenboter.
    – Miljonairscake; een bodem met kokos, een laag karamel en een laag chocolade…een persoonlijke favoriet!