Lekkers, lekkers, lekkers!
Sommige dingen die ik maak vallen niet per se in een van de eerdere categorieën, dus die stoppen we hier allemaal bij elkaar. Traktaties, je koektrommel, het theekransje: allemaal een legitieme bestemming voor deze lekkernijen.
- Cookies (mijn cookies wegen standaard 80 gram)
– Chocolate Chip cookies. Mijn meest verkochte cookie. Van die lekkere grote, met knapperige randjes en een chewy binnenkant. Uiteraard met wat zeezoutvlokken erop!
– Pinda-witte chocolade cookie. Een superlekkere combinatie, witte chocolade chips en pinda’s in zo’n grote koek.
– Triple Choc: een donkere chocoladecookie, met zowel “echte” chocolade als cacaopoeder en 3 soorten chocolade bovenop. Voor de echte choco-lover.
– Havermout-rozijn; een heerlijke klassieker, die met de warme specerijen perfect samen gaat met een kopje thee op een gure dag - Andere koeken
– Spritsen; mag natuurlijk niet ontbreken! Deze brosse klassieker wordt gemaakt met boerenboter.
– Jamkoekjes; Verschillende mogelijkheden qua smaak (jam) en figuurtjes (hartjes/sterretjes/kerstboompjes/Paashaas, etc.)
– Gevulde koeken; de echte, gevuld tot de nok met amandelspijs.
– Speculaaspoppen; populair in november en december uiteraard, maar je mag ze uiteraard in maart ook uitkiezen 🙂
– Kokosmakronen; ik maak ze met gecondenseerde melk, wat een heerlijke, rijke smaak oplevert.
…en meer.
- Van alles en nog wat….
– Brownies! Met of zonder noten, met Dulce de Leche, met witte chocolade chips erin. Er is zoveel mogelijk!
– Blondies! De brownie, maar dan met witte chocolade
– Boterkoek; échte boterkoek, gemaakt met lokale boerenboter.
– Miljonairscake; een bodem met kokos, een laag karamel en een laag chocolade…een persoonlijke favoriet!



(hier in Halloween kostuum)
