Over
Hoi, ik ben Judith. Geboren en (min of meer) getogen in Rotterdam. Toen ik, in een ver verleden, in Griekenland woonde en voor mijzelf moest gaan zorgen, en dus koken, ben ik gestart met het zoeken naar recepten. Op het eiland waar ik woonde, was niet altijd alles voorhanden en dat heeft bij mij de basis gelegd voor het koken en bakken “from scratch”, zoals dat vaak genoemd wordt. In 2012 (inmiddels weer terug op honk in Nederland) is bij mij het kook- en bakvirus echt ingeslagen en op mijn veertigste ben ik begonnen met de koksopleiding. Na 2 diploma’s mocht ik aan de patisserie opleiding beginnen en ik heb daar in 2021 mijn diploma voor gehaald.
Na vele malen de vraag “ga je nu voor jezelf beginnen?” heb ik daar in 2022 inderdaad voor gekozen. Ik ben gestart met “Deeg & Beslag”, omdat dat de elementen in de patisserie zijn waar ik het liefste mee werk.
Tijdens de patisserie opleiding heb ik klassieke technieken geleerd, die uitgaan van de basis. Ik werk uitsluitend met verse producten zoals bloem, eieren, roomboter, (basterd)suiker, volle melk, enzovoort.
Ik geniet zowel van een rustieke brownie of een chocolate chip cookie, als van een mooi elegant dessert met Kerst. Ook ben ik dol op slofjes en soezen.
Ik houd van Rotterdam, ik houd van roze, ik houd van Kerst, ik houd van vanille en zoute karamel en ik houd er ontzéttend van om mensen te laten genieten van mijn baksels. Een berichtje na een bestelling van een tevreden klant maakt mijn hele dag goed!

